This book is an informative introduction to the post-harvest technology of horticultural crops, and their conservation and management. The different post-harvest handling operations including storage aspects are also covered. Innovative processing technologies like high-pressure processing, irradiation, cold plasma technique and ohmic heating are also discussed in the book.
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9781032627625
- Medium: Buch
- ISBN: 978-1-032-62762-5
- Verlag: CRC Press
- Erscheinungstermin: 01.12.2023
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: 1. Auflage 2023
- Produktform: Gebunden
- Gewicht: 560 g
- Seiten: 280
- Format (B x H x T): 157 x 235 x 20 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Wirtschaftswissenschaften
- Wirtschaftssektoren & Branchen
- Primärer Sektor
- Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Wirtschaftswissenschaften
- Wirtschaftssektoren & Branchen
- Primärer Sektor
- Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie