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Batista

Frozen Food Technology

Medium: Buch
ISBN: 978-1-77361-457-1
Verlag: Delve Publishing
Erscheinungstermin: 01.12.2018
Lieferfrist: bis zu 10 Tage

Frozen Food Technology examines various aspects of technology in processing of frozen food including an extensive theoretical overview of frozen food technology and related concepts. It includes definitions of chilling of food, freezing technologies of food, latest and upcoming trends of foods freezing. Provides the reader with insights into the development of its history, so as to develop innovation in food processing, handling, and freezing.


Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9781773614571
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-1-77361-457-1
  • Verlag: Delve Publishing
  • Erscheinungstermin: 01.12.2018
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: Erscheinungsjahr 2018
  • Produktform: Gebunden, Hardback
  • Seiten: 264
  • Format (B x H): 152 x 229 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
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