Through a series of essays concerning human eating seen from the perspective of contemporary biology / medicine and recent research articles, the book explores the links between food and Man’s cultural and physical evolution. Each chapter has an introduction summarizing the basic knowledge in the field, discusses the recent research results, and confirms or challenges the established concepts, which opens new aspects and leads to new questions.
This book catalyzes discussion between scientists working on one side in food
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9780387303345
- Medium: Buch
- ISBN: 978-0-387-30334-5
- Verlag: Springer US
- Erscheinungstermin: 11.05.2007
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: 2007
- Produktform: Gebunden
- Gewicht: 1478 g
- Seiten: 866
- Format (B x H x T): 160 x 241 x 52 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres
- Wissenschaften
- Wissenschaften Interdisziplinär
- Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Medizin | Veterinärmedizin
- Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin
- Klinische und Innere Medizin
- Gastroentereologie, Proktologie
- Interdisziplinäres
- Wissenschaften
- Wissenschaften Interdisziplinär
- Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)