This book demonstrates some of the ways in which communication and developing technologies can improve global food and water safety by providing a historical background on outbreaks and public resistance, as well as generating interest in youth and potential professionals in the field
- History of muckraking in the food industry
- Case study on groundwater regulation
- Interviews with members of the beef industry and livestock market owners
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9781118274279
- Medium: Buch
- ISBN: 978-1-118-27427-9
- Verlag: Wiley
- Erscheinungstermin: 15.09.2015
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: 1. Auflage 2015
- Serie: IEEE PCS Professional Engineering Communication Series
- Produktform: Kartoniert
- Gewicht: 318 g
- Seiten: 216
- Format (B x H x T): 155 x 234 x 15 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Medizin | Veterinärmedizin
- Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin
- Medizin, Gesundheitswesen
- Public Health, Gesundheitsmanagement, Gesundheitsökonomie, Gesundheitspolitik
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie