A prime reference volume for geneticists, food technologists and biotechnologists in the academic and industrial sectors. Fermentations with lactic acid bacteria determine important qualities such as taste, shelf-life, and food values. New methods of food production require fast and reliable manufacture, which has led to a dramatic surge of interest in the genetic, microbiological and biochemical properties of lactic acid bacteria.
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9780751400984
- Medium: Buch
- ISBN: 978-0-7514-0098-4
- Verlag: Springer Netherlands
- Erscheinungstermin: 31.12.1993
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: 1994
- Produktform: Gebunden
- Gewicht: 1370 g
- Seiten: 300
- Format (B x H x T): 160 x 241 x 22 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin
- Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin
- Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer
- Humangenetik
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin
- Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin
- Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer
- Humangenetik
- Interdisziplinäres
- Wissenschaften
- Wissenschaften Interdisziplinär
- Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)