The journal's coverage includes:
- Sensory and motivational studies
- Food choice studies of cultural, sensory and environmental factors
- Innovative consumer and market research
- Geographical, cultural and individual differences in perception and preferences
- Health and wellbeing studies
- Mathematical modelling in relation to acceptability and food quality
- Sensometric analyses and models of sensory and acceptance parameters
- Consumer psychology and behavior, including the study of emotions
- Consumer-driven product development
- Product experience and contextual influences
- Methodological papers on personal care and other consumer products
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9770950329001
- Medium: Zeitschrift
- ISBN: 977-095032900-1
- ISSN: 09503293
- Verlag: Elsevier
- Erscheinungsweise: monatlich
- Sprache(n): Englisch
- Produktform: Other printed item
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Wirtschaftswissenschaften
- Wirtschaftssektoren & Branchen
- Fertigungsindustrie
- Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Interdisziplinäres
- Wissenschaften
- Wissenschaften Interdisziplinär
- Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)