This book introduces undergraduates to the principles of financial management. In doing so, the book contextualizes these principles within the hotel industry. The book is intended as a practice guide for students. It can also act as a reference point for those already working in the industry. The target audience includes employees and owners. Other stakeholders within the industry may also be interested in the book.
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9781774076170
- Medium: Buch
- ISBN: 978-1-77407-617-0
- Verlag: Society Publishing
- Erscheinungstermin: 01.11.2020
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: Erscheinungsjahr 2020
- Produktform: Gebunden, Hardback
- Seiten: 277
- Format (B x H): 152 x 229 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Wirtschaftswissenschaften
- Wirtschaftssektoren & Branchen
- Dienstleistungssektor & Branchen
- Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Wirtschaftswissenschaften
- Betriebswirtschaft
- Bereichsspezifisches Management
- Kostenmanagement, Budgetierung
- Wirtschaftswissenschaften
- Wirtschaftssektoren & Branchen
- Dienstleistungssektor & Branchen
- Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe