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Pandey / Sanjeevi

Biochemistry in Nutrition

Medium: Buch
ISBN: 978-1-77361-469-4
Verlag: Arcler Press
Erscheinungstermin: 01.12.2018
Lieferfrist: bis zu 10 Tage

Biochemistry in Nutrition examines various aspects of biochemistry including an extensive overview of Components of Nutritional Biochemistry and related terms. It includes definitions of nutritional deficiencies, nutritional knowledge, practice, and dietary habits among school children and adolescents. Provides the reader with insights into the Aging, Nutritional Status and Health, so as to understand the Nutritional Knowledge, Practice, and Dietary Habits among school Children and Adolescents. The book also discusses research and clinical implications of religion, spirituality, and health.


Produkteigenschaften


  • Artikelnummer: 9781773614694
  • Medium: Buch
  • ISBN: 978-1-77361-469-4
  • Verlag: Arcler Press
  • Erscheinungstermin: 01.12.2018
  • Sprache(n): Englisch
  • Auflage: Erscheinungsjahr 2018
  • Produktform: Gebunden, Hardback
  • Seiten: 284
  • Format (B x H): 152 x 229 mm
  • Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Autoren/Hrsg.

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