This book presents exotic fruit processing as a way to obtaining traditional and innovative fruit products by means of various food processing technologies. Built on the basis of specific, up-to-date and reliable scientific reports, it is a unique document for instructing researchers, processors and enthusiasts in the field of exotic fruit processing.
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9783030364441
- Medium: Buch
- ISBN: 978-3-030-36444-1
- Verlag: Springer International Publishing
- Erscheinungstermin: 11.12.2019
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: 1. Auflage 2019
- Serie: SpringerBriefs in Applied Sciences and Technology
- Produktform: Kartoniert
- Gewicht: 108 g
- Seiten: 47
- Format (B x H x T): 155 x 235 x 4 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres
- Wissenschaften
- Wissenschaften Interdisziplinär
- Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen