Addressing both theoretical and practical issues in dairy technology, this work offers coverage of the basic knowledge and scientific advances in the production of milk and milk-based products. It examines energy supply and electricity refrigeration, water and waste-water treatment, cleaning and disinfection, hygiene, and occupational safety in dairies.
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9780824700942
- Medium: Buch
- ISBN: 978-0-8247-0094-2
- Verlag: Taylor & Francis Inc
- Erscheinungstermin: 07.01.1998
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: 1. Auflage 1998
- Serie: Food Science and Technology
- Produktform: Gebunden
- Gewicht: 1066 g
- Seiten: 498
- Format (B x H x T): 185 x 258 x 31 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Technische Wissenschaften
- Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie
- Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Wirtschaftswissenschaften
- Betriebswirtschaft
- Bereichsspezifisches Management
- Arbeitsplatz, Arbeitsschutz, Gefahrstoffschutz