Specifically designed for health visitors, general practitioners, nurses, dietitians and nutritionists, this is the first book to clarify the suggested balance of different foods and food groups needed to provide a healthy diet in infants.
It interprets government recommendations and current research to give health professionals completely up-to-date, highly detailed advice in a practical, easy-to-read format. Tables and figures are widely used to illustrate complex concepts and aid understanding. It is ideal as a daily reference. Healthcare policy makers and shapers will also find much of interest to assist in the provision of new guidance.
Produkteigenschaften
- Artikelnummer: 9781908911933
- Medium: Buch
- ISBN: 978-1-908911-93-3
- Verlag: CRC Press
- Erscheinungstermin: 15.02.2013
- Sprache(n): Englisch
- Auflage: 1. Auflage 2013
- Produktform: Kartoniert
- Gewicht: 430 g
- Seiten: 218
- Format (B x H x T): 152 x 229 x 15 mm
- Ausgabetyp: Kein, Unbekannt
Themen
- Medizin | Veterinärmedizin
- Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin
- Medizin, Gesundheitswesen
- Ernährungsmedizin, Diätetik
- Medizin | Veterinärmedizin
- Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin
- Medizin, Gesundheitswesen
- Krankenhausmanagement, Praxismanagement
- Medizin | Veterinärmedizin
- Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin
- Medizin, Gesundheitswesen
- Krankenhausmanagement, Praxismanagement
- Medizin | Veterinärmedizin
- Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin
- Medizin, Gesundheitswesen
- Ernährungsmedizin, Diätetik